​Laat u door José en Robert adviseren en inspireren in onze gespecialiseerde woonwinkel vlakbij Amersfoort

​’Je woont zoals je bent’ , daar staan we voor bij Binnenhuis Scheltinga. Graag helpen we u daarom als u voor de keuze van een nieuw interieur staat. Bijvoorbeeld een nieuwe bank, eetkamertafel met bijpassende eetkamerstoelen, comfortabele fauteuil of een grote of kleine kast voor in de woonkamer. Wat dacht u van nieuwe gordijnen, zonwering, vloerbedekking in allerlei soorten materialen. Kom vrijblijvend kijken en informeren in onze woonwinkel nabij Amersfoort. Het is zeker de moeite waard als u tijd en aandacht besteedt aan hoe u bent én hoe u wilt wonen

Woonwinkel Amersfoort

Een dag woonwinkels bezoeken in Amersfoort en omgeving? Bezoek dan ook onze woonwinkel op minder dag 20 minuten afstand rijden van Amersfoort-Noord. José en Robert Millo van Binnenhuis Scheltinga heten u van harte welkom in hun ruime woonwinkel vol met actuele design meubels.

Liever eerst contact?

​Wilt u liever eerst contact per telefoon of e-mail voordat u een bezoek brengt aan onze woonwinkel bij Amersfoort? Dat kunnen we ons voorstellen. Het snelst is even een telefoontje naar Robert of José. Van dinsdag tot en met zaterdag is onze interieurwinkel sowies geopend en zijn we telefonisch bereikbaar. Op andere momenten is een e-mail net zo welkom.
>> Naar de contactgegevens

Contactformulier

8 + 5 =

 

 

 

Bekende en minder bekende meubel merken van topkwaliteit

​Zoekt u een woonwinkel in Amersfoort waar men meubels, gordijnen, vloerbedekking en zonwering levert van bekende design merken als Leolux, Pode, Christian Fischbacher, Intertime? Informeer vrijblijvend bij Binnenhuis Scheltinga naar de prijs, bezorging en eventuele inrichtingskosten. Alles uit onze woonwinkel leveren we in Amersfoort op maat. Wilt u weten welke interieur merken wij vertegenwoordigen? Kijkt dan vast op onze merkenpagina.

​Interieur projecten in Amersfoort

Regelmatig mogen we inwoners van Amersfoort verblijden met nieuwe meubels uit onze woonwinkel. Diverse projecten zoals de herinrichting van de woonkamer, nieuwe raambekleding, stoffering of de styling van een nieuwbouwwoning mochten we samen met onze Amersfoortse klanten bedenken en uitvoeren. Met de nadruk op samen; Je woont toch immers zoals je bent.