Interieur Projecten

Bij u thuis of op kantoor toont ons interieur op haar mooist. Met trots tonen we u een aantal voorbeelden van kleine en grote interieurprojecten die we samen met onze klanten mochten uitvoeren.

Baarn – Burgemeester Kamer

In opdracht van de Gemeente Baarn mocht het team van Binnenhuis Scheltinga de kamer van de burgemeester opnieuw inrichten.
Volledig in stijl van de prachtige architectuur van de kamer in het Baarnse gemeentehuis kozen we voor een bureau van marmer met koningsblauw velours gestoffeerde fauteuils van Vibieffe uit Italië.

De zithoek is aangekleed met verschillende fauteuils van Bielefelder. Om de zithoek één geheel te maken en meer sfeer te creëren is een rond velours kleed van Besouw in een prachtige groene kleur toegepast.

Wij wensen de burgemeester veel werkplezier in zijn gerestylde kamer!
Team Binnenhuis Scheltinga.

Baarn – Kantoorpand

Vorstelijk kantoorpand in Baarn voorzien van nieuw tapijt op de trap, in de hal, de werkplekken en vergaderruimte.

Soest – Woonkamer en eetkamer

Combinatie met wave-gordijnen en vouwgordijnen gemaakt van dezelfde in-between stof met een linnen look. De Antonia hoekbank van Leolux is bekleed met stoer leer.

 

Bunschoten Spakenburg – Woonkamer

Totaal woonkamerconcept in actuele kleuren met o.a. een bank van Pode, model Fold. Salontafel met keramisch bovenblad van Metaform. Wollen kleed van De Millenerpoort en fauteuils Mayuro van Leolux. Samen op een strakke PVC vloer.

 

Bilthoven – Eetkamer

Stoere eetkamertafel van Riva 1920. De tafel bestaat uit een massief blad van notenhout met robuuste zijkanten. De eetkamerfauteuils van KFF Texas zijn uitgevoerd in zacht leder.
Eet smakkelijk!

Baarn – Raambekleding slaapkamer en badkamer

Bijzonder mooi interieur met oog voor details. Verfraait met raambekleding; gordijnen van Kobe en Sunway Duette Top Down.

Baarn – Woonkamer zithoek

Zithoek met een Leolux bank model Mayon en Leolux Mayuro fauteuils. Dit gecombineerd met wollen carpetten van Perletta en als raambekleding Jab Anstoetz in-between gordijnen.

Baarn – Woonkamer zithoek

Hoekbank Fly van Vibieffe bekleed met De Ploeg stof Strand. Heel zonnig combinatie met het stoer carpet van Millenerpoort. Vibieffe is een bijzonder, creatief en comfortabel Italiaanse merk met oog voor details.

Amersfoort – Eetkamerstoelen

Een industrieel karakter krijgt deze eetkamertafel met de KFF D-light eetkamerstoelen bekleed met Dakota leder.

 

 

 

Baarn – Raambekleding woonkamer

Een mooie combinatie van Roman Shade’s van Sunway en gordijnen. Beide zijn uitgevoerd in een Kendix stof.

Utrecht- Serre vouwgordijnen

Wat kunnen vouwgordijnen van Sunway toch een mooie sfeer creëren in deze nieuwe serre aanbouw!

Soest – Woonkamer

Een warm interieur met de stoere hoekbank Insert van Pode uitgevoerd in geschuurd leer. Dit gecombineerd met gordijnen van Kendix als wave geconfectioneerd.

Baarn- Iris Brillen

Wij feliciteren Iris brillen en zijn team met hun prachtig en sfeervol nieuwe interieur. Wat een trendy resultaat! Desso Ex carpet op de white-wash eiken PVC winkelvloer zijn door onze stoffeerders vakkundig gelegd.

Soest – Woonkamer

In deze woonkamer Leolux salontafels met zachte poeder kleuren met zilveren en gouden accenten.