Uw Leolux dealer in Baarn

De wereld van het bekende Nederlandse design merk Leolux is een bijzondere wereld. Met inspirerende meubelen, ontworpen door internationale designers. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en hoogwaardig. Op bestelling gemaakt, door vakmensen in Venlo en persoonlijk bij u ingericht door Robert en José van Binnenhuis Scheltinga in Baarn. Uw Leolux dealer in Baarn en omstreken.

Leolux collectie

De veelzijdige Leolux collectie biedt een brede keuze in designmeubelen. In elke moderne stijl, van vertrouwd eigentijds tot avant-garde design, van design banken en design hoekbanken tot design fauteuils en poufs. Maar ook bijzettafels, salontafels, eetkamertafels en eetkamerstoelen. Allemaal gemaakt op bestelling, zodat uw Leolux keuze een heel persoonlijke invulling krijgt.

Leolux collectie

Bij Binnenhuis Scheltinga heeft u alle keuze uit de volledige collectie designmeubelen van Leolux.
Design Banken | Design Fauteuils | Eetkamerstoelen | Eetkamertafels | Salontafels

Vragen over Leolux?

Heeft u vragen over Leolux? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of kom naar onze woonwinkel in Baarn en laat u alvast inspireren op de website van Leolux.

Leolux ‘De Zuid-Nederlandse Club-meubelfabriek’ uit Venlo

De geschiedenis brengt uw Leolux meubel tot leven. Ruim 80 jaar gelden begon Leolux onder de naam ‘De Zuid-Nederlandse Club-meubelfabriek’ in Venlo en doorstaat de jaren daarna roerige tijden zoals de Tweede Wereldoorlog, de oliecrisis en de roerige start van het millennium.  Nog altijd floreert Leolux en is inmiddels wereldwijd actief. Die geschiedenis en de drang tot innovatie gericht op de toekomst ziet u en voelt u bij ieder meubelstuk. Elk met een eigen karakter ontworpen door Nederlandse en Internationale meubeldesigners. Wilt u meer lezen over de geschiedenis van Leolux, dan raden wij u deze pagina aan.