Raambekleding

‘Exclusieve raambekleding voor thuis en op kantoor’
Raambekleding thuis of op kantoor geeft extra sfeer. Bovendien vermindert binnen zonwering overlast van zonlicht en warmte. Bij Binnenhuis Scheltinga in Baarn vindt u raambekleding van gerenommeerde merken als Sunway, Indivipro en Flexcolours. Neemt u voor een persoonlijke advies gerust contact met ons op en informeer naar naar de mogelijkheden en opties. Die zijn zeer groot en stemmen we graag af op uw wensen en uw situatie.

Welke raambekleding zoekt u?

We bieden u een ruime keuze aan allerlei soorten raambekleding. Weet u wat u zoekt? Spring dan direct naar het soort raambekleding van uw keuze of laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Raambekleding Advies & Service

Wij leveren uw raambekleding inclusief:
– Advies aan huis of op kantoor.
– Inmeten.
– Offerte.
– Gespecialiseerde montage aan huis.

Inclusief advies aan huis of op kantoor betekent dat we samen met u speciaal aandacht besteden aan Toepassing, Techniek, Kleuren en Materialen. Precies zoals u dat wenst. En altijd passend bij nieuwe of bestaande meubels, gordijnen en vloerbedekking.

Binnenhuis Scheltinga INTERIEUR by Millo is uw Sunway Exposure Store in Baarn.
rolgordijnen op maat in baarn

Rolgordijnen op maat gemonteerd

Met rolgordijnen kunt u echt alle kanten op. Moderne of klassieke rolgordijnen met of zonder print. Rolgordijnen zijn de oplossing voor verduistering en binnen zonwering voor ieder raam in slaapkamer, woonkamer, keuken of badkamer. Speciale bewerkingen van de stof maken de rolgordijnen extra vuil- en vochtbestendig of juist warmtewerend.

Biedt uw kozijn voldoende ruimte, dan kunt u zelfs twee rolgordijnen achter elkaar laten plaatsen. Eén voor overdag die het daglicht filtert en één voor de volledige verduistering in de nacht.

Rolgordijnen verduisterend

Ideaal voor slaapkamers. Volledige privacy en verduistering van uw kamer met deze verduisterende rolgordijnen.

Screens

Mooie zonwerende rolgordijnen die het buitenlicht dimmen. Zo voorkomt u schittering van licht op uw TV of computerscherm. Screens zijn warmtewerende rolgordijnen die de warmte van de zon enigszins tegenhouden.

Rolgordijnen transparant en lichtdoorlatend

Voor extra sfeer met prachtig gefilterd licht. Transparante rolgordijnen bieden enige vorm van privacy en u kunt nog steeds naar buiten kijken.

Nano rolgordijnen

De Nano rolgordijnen voor deuren en draai- en kiepramen. Nano gordijnen bevestigen wij op het glas en kan op iedere hoogte geplaatst worden.

Duorolgordijnen op maat

Reguleer de lichtinval en sfeer in uw kamer precies zoals u het wilt hebben met een duorolgordijn. Dit nieuwe type rolgordijn bestaat uit twee losse lagen stof met transparante en niet-transparante banen die u over elkaar schuift voor de gewenste lichtinval. Duorolgordijnen zijn zeer geschikt voor grote ramen en in deuren.

Eclips, Twist of Multishade duo rolgordijnen?

Fabrikanten geven ieder zo hun eigen naam aan het duogordijn. Sunway spreekt van Eclips rolgordijnen en Flexcolours over Multishade rolgordijnen.

Vouwgordijnen

Wilt u vouwgordijnen laten maken? Dan begint uw keuze bij het soort vouwgordijn. Kiest u voor de Roman Blinds met een meer strakke en zakelijke uitstraling. Of gaat uw voorkeur uit naar de Austrian Blinds met een romantische look.
Vouwgordijnen kunt u helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er de licht doorlatende in-between vouwgordijnen die meer privacy geven en transparante vouwgordijnen gemaakt van vitrage.

Verduisterende vouwgordijnen

Vouwgordijnen die geen inkijk bieden aan voorbijgangers zijn er natuurlijk ook. Wilt u dat er geen straaltje licht meer in de kamer komt? Verduisterende vouwgordijnen zijn dan de oplossing. Achter het vouwgordijn kan een extra voering verwerkt worden of het vouwgordijn wordt gemaakt van zogenaamde dim-out stof. Deze stoffen houden 98% van het buitenlicht buiten.

Vouwgordijnen bedienen met uw smartphone

Hoe vindt u dit? Vanuit uw stoel bedient u de vouwgordijnen met uw smartphone!
Voor vouwgordijnen bieden we verschillende elektrische systemen waarmee u alle vouwgordijnen in uw kamer in één keer kunt laten zakken of ophalen. Of specifiek één vouwgordijn.
Heeft u geen smartphone? Geen punt. Gewone afstandsbediening is ook nog leverbaar

Paneelgordijnen

Voor grote ramen en glazen schuifpuien zijn paneelgordijnen een heel mooie oplossing. Zonder concessies te doen aan uw gevoel van privacy, geniet u met paneelgordijnen optimaal van uw uitzicht en lichtinval.

Ideaal als Room Divider

Wilt u bijvoorbeeld een eigen werkplek creëren in uw ruimte? Dan zijn paneelgordijnen de oplossing. Zo schermt u de ruimte mooi af en kunt u de volledige ruimte blijven benutten wanneer u de paneelgordijnen open doet.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een zeer decoratieve en functionele vorm van binnen zonwering. Sinds de jaren 50 zijn jaloezieën het populaire alternatief voor gordijnen in huis. Bedacht door Joe Hunter en Henry Sonnenberg die samenwerkten aan toepassingen van lichtgewicht aluminium. 

De populariteit dankt de jaloezie aan de eenvoudige bediening en de precieze controle over licht en privacy. Door de horizontale jaloezieën meer of minder dicht te draaien bepaalt u precies hoeveel zon binnenkomt en welke richting het licht heeft.
Ook de toepasbaarheid van een jaloezie is groot. Zeker bij lastige ramen zoals een dakraam of ramen met een schuine zijde. In natte ruimtes zoals de badkamer zijn jaloezieën zeer praktisch en blijven ze lang mooi.

Zeer smalle of juist hele brede lamellen?

De horizontale lamellen zijn verkrijgbaar in diverse breedtes. Variërend van een smal 16 mm lamel tot de een stoere 70 mm brede horizontale lamel. Iedere breedte geeft zo haar eigen sfeer en lichtinval.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn de natuurlijke sfeermaker en een geweldige vorm van zonwering.
Houdt u van een warme behaaglijke sfeer in huis? Een houten jaloezie is dan voor u de echte natuurlijke sfeermaker. Met verschillende houtsoorten als esdoorn, walnoot, eiken en zelfs het duurzame bamboe kunt u eindeloos variëren met ontelbare lak kleuren, mat of glans, lamelbreedte en ladderband.

RAL kleur op maat

Wilt u de keur van uw houten jaloezie precies afgestemd hebben op de RAL kleur die u gebruikt op kozijnen en muren? Geen probleem. Uw houten jaloezie kan in elke RAL kleur geverfd worden.

Bamboe jaloezie is de nieuwe trend

Bamboe is een zeer duurzaam natuurlijk materiaal met een warme uitstraling. Bamboe jaloezieën worden gebeitst in diverse kleurtonen waarbij de natuurlijke structuur en nerf van de bamboe goed zichtbaar blijft.

Houten jaloezie niet in natte ruimtes? Of toch wel?

Wilt u de warme uitstraling van een houten jaloezie graag in uw badkamer of keuken? Met Sunway bieden wij het alternatief voor hout. Jaloezieën met de uitstraling en structuur van hout.

Jaloezie bediening

Net als de aluminium of kunststof jaloezieën zijn de houten varianten op verschillende manier te bedienen. Zowel handmatig als elektrisch.

Palm Shutters

Raamdecoratie shutters van Palmshutters zijn verstelbare houten luiken die op maat gemaakt worden. Palmshutters kunnen ook in diverse vormen gemaakt worden, bijvoorbeeld in een driehoek, of half rond of in een toog, geheel naar uw wens. Onze shutters bieden niet alleen privacy en isolatie, maar geven ook iedere leefomgeving een sfeervolle uitstraling. Laat u verrassen door de mogelijkheden met onze shutters.

odysee shades van sunway

Duette Shades

Twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Hierdoor zijn de Duette Shades niet alleen een stijlvolle raamdecoratie, maar werken ze ook islolerend en geluiddempend.

Plissé Shades

Plissé Shades zijn mooi geplooide stoffen in verschillende transparanties; transparant, half-transparant, zichtdicht en verduisterend. Plissé Shades zijn goed toepasbaar in afwijkende raamvormen, zoals ronde, schuine of driehoekige ramen.

Plisse shades van Sunway
duette shades

Odysee Shades

Odysee Shades geven u een innovatieve manier om de lichtinval en uw privacy te regelen. De afzonderlijke cellen kunt u namelijk traploos van boven naar beneden in verschillende standen zetten. Volledig dicht voor maximale privacy en energiebesparing. Of alleen boven volledig gesloten en de onderste rijen open…of precies andersom.

Woodweave Blinds

Woodweave Blinds zijn houten geweven jaloezieën. Hiermee heeft u een unieke raambekleding in uw huis. Woodweave Blinds zijn er als rolgordijn of vouwgordijn.

wood weave blinds