Pode banken en fauteuils

Pode is Nederlands top design van onder andere banken en fauteuils. Af en toe een beetje eigenwijs zijn maakt het leven een stuk leuker. Het Nederlandse meubelmerk is anders; fris, kleurrijk en heel betaalbaar. 100% Nederlands top design, comfortabel en goed gemaakt.

Bij Pode werkt men met de allerbeste materialen. Stoffen van De Ploeg en Kvadrat bijvoorbeeld en met de kennis, expertise en constructiekwaliteit van de Leolux fabriek. U weet dus zeker dat je goed zit.

Binnenhuis Scheltinga is Pode dealer in Nederland

Robert en José van Binnenhuis Scheltinga in Baarn werken graag met Pode. Beetje eigenwijs en vooral eigentijds kenmerkt ons interieur advies. Bovendien zijn de banken en fauteuils zeer betaalbaar Nederlands design. Laat u alvast inspireren op de website van Pode.

Heeft u een vraag over Pode?

Heeft u een vraag over dit ‘leuke’ en comfortabel Nederlands meubelmerk? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan per telefoon, e-mail of een bezoek aan onze Baarnse woonwinkel.

Snelle ontwerp-, productie- én levertijd

In vier tot vijf weken hebben we uw design ontwerp gemaakt en geleverd. U bepaalt zelf de kleuren en de bekleding. Met Pode mag en kan het allemaal.

Volop garantie

De eerste 2 jaar krijgt u volledige garantie. En het kan nog beter! Omdat dit merk met topleveranciers samenwerkt, wordt op de stoffen een jaar extra garantie gegeven. Op de constructie van de romp (Q-frame) wordt zelfs 7 jaar volledige zekerheid gegeven.

Milieuvriendelijke banken & fauteuils

Pode streeft naar duurzaamheid, op elk gebied. Dat begint met het bouwen van een goed product en verantwoord gedrag ten opzichte van medewerkers en milieu. Omdat Pode de logistiek van een groter concern kan benutten, is het transport super efficiënt geregeld; ons hout is duurzaam geproduceerd en tijdens het productieproces maken we zoveel mogelijk gebruik van lakken en lijmen op waterbasis; restmaterialen worden hergebruikt en in de productie letten we goed op het stroomverbruik.

Zo zorgen we bij Pode dat het milieu, de omgeving en de mensen die voor ons werken niet meer dan strikt noodzakelijk belast worden.