Laanstraat 22 Baarn | 035 - 541 27 97 info@binnenhuisscheltinga.nl

Pode banken en fauteuils

Pode is Nederlands top design. Af en toe een beetje eigenwijs zijn maakt het leven een stuk leuker. Het Nederlandse meubelmerk Pode is anders; fris, kleurrijk en heel betaalbaar. 100% Nederlands top design, comfortabel en goed gemaakt.

Bij PODE werkt men met de allerbeste materialen. Stoffen van De Ploeg en Kvadrat bijvoorbeeld en met de kennis, expertise en constructiekwaliteit van de Leolux fabriek. Je weet dus zeker dat je goed zit.

 

 

 

 

 

 

 

Snelle ontwerp-, productie- én levertijd

In vier tot vijf weken hebben we jouw design ontwerp gemaakt en geleverd. Je bepaalt zelf de kleuren en de bekleding. Met Pode mag en kan het allemaal.

Volop garantie

De eerste 2 jaar geeft PODE volledige garantie. En het kan nog beter! Omdat PODE met topleveranciers samenwerkt, wordt op de stoffen een jaar extra garantie gegeven. Op de constructie van de romp (Q-frame) geeft PODE 7 jaar volledige zekerheid.

Milieuvriendelijke banken & fauteuils

PODE streeft naar duurzaamheid, op elk gebied. Dat begint met het bouwen van een goed product en verantwoord gedrag ten opzichte van medewerkers en milieu. Omdat PODE de logistiek van een groter concern kan benutten, is het transport super efficiënt geregeld; ons hout is duurzaam geproduceerd en tijdens het productieproces maken we zoveel mogelijk gebruik van lakken en lijmen op waterbasis; restmaterialen worden hergebruikt en in de productie letten we goed op het stroomverbruik.

Zo zorgen we bij PODE dat het milieu, de omgeving en de mensen die voor ons werken niet meer dan strikt noodzakelijk belast worden.