Kasten

Trendy kasten, dressoirs en complete kastsystemen. Heel veel is mogelijk met bekende merken als Pastoe, Riva 1920 en Castelijn. Voor uw woonkamer, werkkamer of slaapkamer? Voor elke kamer vindt u bij Binnenhuis Scheltinga de passende kast op maat.

kasten

Kasten Advies & Service

Wij leveren uw kast(en) inclusief:
– Advies aan huis of op kantoor.
– Inmeten.
– Offerte.
– Gespecialiseerde montage.

Inclusief advies aan huis of op kantoor betekent dat we samen met u voor uw nieuwe kast speciaal aandacht besteden aan het Gebruik, Techniek, Kleuren en Materialen. Precies op maat zoals u dat wenst.

Merken kasten

Bekende interieur merken die gespecialiseerd zijn in ontwerp en fabricage van prachtige kasten, vertegenwoordigen we graag bij Binnenhuis Scheltinga. Bij ons vindt u o.a. wandmeubels en dressoirs van de bekende Nederlandse en Italiaanse merken Castelijn, Pastoe, Riva 1920 en Tonellidesign.

castelijn
pastoe
riva 1920
tonellidesign

Kasten – Modern en multifunctioneel

Meer ruimte en meer sfeer creëert u met moderne, multifunctionele en mooie kasten van Binnenhuis Scheltinga. Kasten, dressoirs en wandmeubels mogen niet ontbreken. Vaak zijn ze ook hard nodig voor de TV opstelling, opbergruimte en om mooie en dierbare spullen juist zichtbaar neer te zetten.

In onze woonwinkel in Baarn laten we verschillende kasten en dressoirs zien van de beste Nederlandse en internationale designers. Denk aan Castelijn, Pastoe, Leolux, Riva 1920 en het Italiaanse Tonelli Design.

Persoonlijk kasten advies

We kunnen ons goed voorstellen dat u ongeveer weet wat u wilt en zeker weet wat u niet wilt. Toch blijft er nog heel veel te kiezen over. Zeker als het gaat om praktische inrichting en handigheden. We kennen de wandmeubels, kasten en dressoirs van onze leveranciers door en door. Daarom kunnen we bij u thuis een goed advies afgeven. Maak alvast een afspraak of kom langs in onze woonwinkel.

Naast diverse soorten kasten, vindt u in onze woonwinkel meer hoogwaardige meubels zoals: banken fauteuils, salontafels, eetkamertafels, eetkamerstoelen en bijzettafels.