Eetkamertafels

Rond de eetkamertafel ontmoet je elkaar tijdens het avondeten en een gezellig diner met vrienden. Of je begint in alle rust de dag met een kopje koffie aan de eettafel die helemaal is afgestemd op je interieur. Kom naar Binnenhuis Scheltinga en schuif alvast bij diverse eetkamertafels aan. Gewoon om te ervaren hoe fijn dat zit.

eetkamertafels

Eetkamertafel Advies & Service

Wij leveren uw eetkamertafel inclusief:
– Advies aan huis of op kantoor.
– Inmeten.
– Offerte.
– Gespecialiseerde montage (indien nodig)

Inclusief advies aan huis of op kantoor betekent dat we samen met u speciaal aandacht besteden aan Toepassing, Techniek, Kleuren en Materialen van uw nieuwe eetkamertafel. Precies zoals u dat wenst.

Merken eetkamertafels

We bieden u een ruime collectie design eettafels van bekende en minder bekende Nederlandse en internationale merken. Waaronder eetkamertafels van Castelijn, KFF, Leolux, Metaform, Pastoe, Pode, Riva 1920, Tonelli Design en Vibieffe. Kom gerust langs in onze showroom in Baarn of bel of mail ons met uw vraag.

castelijn
kff
leolux
metaform
pastoe
pode
riva 1920
tonellidesign
vibieffe
eetkamertafel walnut
eetkamertafel kauri
eetkamertafel
eetkamertafel hout en metaal
eettafel

Eetkamertafels – Sfeervol en comfortabel samen aan tafel in de kamer

In veel woonkamer is heeft de eetkamertafel een centrale plek die uitnodigt om plaats te nemen. Vanzelfsprekend om met elkaar aan te eten en net zo praktisch om de krant te lezen of te werken. ‘Ga even zitten en vertel je verhaal’. Juist omdat de eettafel zo veel gebruikt wordt overdag en ‘s-avonds is het voor u belangrijk om de juiste eetkamertafel te kiezen. Dat doe je niet zomaar even.

Bij Binnenhuis Scheltinga helpen we u graag kiezen uit het grote aanbod design eettafels van bekende Nederlandse en internationale design merken als Metaform, KFF, Castelijn, Leolux, KFF of het Italiaanse Riva 1920.
Kom vrijblijvend langs in onze woonwinkel in Baarn en schuift u aan tafel bij diverse modellen design eetkamertafels. Ook laten we u dan bijpassende eetkamerstoelen ervaren.

Eetkamertafel advies bij u thuis of op kantoor

De ruimte en plaats in uw woonkamer, woonkeuken of kantoor is alles bepalend voor de grote en de vorm. We weten er alles van. Dagelijks komen we langs bij onze klanten die allemaal zo hun eigen wensen en inrichting hebben. Samen vinden we de perfecte grootte en vorm van uw nieuwe eettafel. Ook helpen we u met kleur en materiaaladvies.

Breng vandaag nog een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak bij u thuis of op kantoor.

Behalve eetkamertafels en eetkamerstoelen, vindt u in onze woonwinkel meer hoogwaardige meubels zoals: banken fauteuils, salontafels, kasten en bijzettafels.

eetkamertafel