Eetkamerstoelen

Aangenaam aanschuiven aan de eettafel begint met een comfortabele eetkamerstoelen. Modern en strak of juist industrieel comfortabel? Stoel of ruime eetkamerfauteuil? Laat u inspireren online en in onze showroom in Baarn.

eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen Advies & Service

Wij leveren uw eetkamerstoelen inclusief:
– Advies aan huis of op kantoor.
– Inmeten.
– Offerte.
– Gespecialiseerde montage aan huis (indien nodig).

Aan de hand van passende eetkamerstoelen en stalen besteden we samen met u speciaal aandacht aan Toepassing, Techniek, Kleuren en Materialen. Precies zoals u dat wenst.

Merken eetkamerstoelen

In onze showroom in Baarn laten we u graag diverse design eetkamerstoelen zien van bekende merken. Waaronder Nederlands en Italiaans design zoals KFF, Leolux, Metaform, Pode, Riva 1920 en Vibieffe.

kff
leolux
metaform
pode
riva 1920
vibieffe
eetkamerstoelen zonder armleuning

Eetkamerstoelen – Heerlijk comfortabel aan tafel zitten

Geweldige eettafelstoelen maken een heerlijk diner tot een groot succes. U herkent het wel op het moment dat u bij vrienden of in een restaurant aan tafel aanschuift. Stoelen zitten meteen comfortabel of zitten gewoon niet lekker. Misschien kiest u zelfs uw restaurant wel uit om de comfortabele stoelen.

Bij u thuis is dit net zo. De eettafel is de centrale plek in uw woonkamer of woonkeuken. Daar schuift u snel even aan of gaat uw bewust zitten om de krant te lezen of te werken. Zodra het tijd is om samen te dineren schuift iedereen aan en blijft na het eten nog gezellig natafelen. Geweldig comfortabele en praktische eetkamerstoelen nodigen daartoe uit.

Design eettafelstoelen mogen gezien worden

Ook als u niet aan de eetkamertafel zit, mogen de eetkamerstoelen gezien worden. Ze zijn een bepalend sieraad in uw woning en springen bij bezoekers vaak direct in het oog. Bij Binnenhuis Scheltinga hebben we oog voor alle details en maken we samen met u een keuze uit de ruime collectie eetkamerstoelen van bekende design merken. Kom daarom in onze woonwinkel het comfort ervaren van de perfecte eetkamerstoel en laat u vrijblijvend adviseren.

Behalve eetkamerstoelen en bijpassende eetkamertafels, vindt u in onze woonwinkel meer hoogwaardige meubels zoals: banken fauteuils, salontafels, kasten en bijzettafels.

eetkamerstoel