Intertime banken en fauteuils ‘Pure Sitting’

Intertime is ‘Pure Sitting’ en dat maakt het merk uit Zwitserland volledig waar. Ontwerpers Lukas en Johannes Weibel kiezen voor design, zit-comfort en variatie. De banken en fauteuils stralen schoonheid en comfort uit. Dit maakt het Zwitserse designmerk uniek en motiveert de ontwerpers altijd te streven naar de perfecte zitbeleving.

 

 

Kwaliteit uit Zwitserland

Voor Intertime is design de visuele manifestatie van product kwaliteit, zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de meubels. Een mooi design meubel moet ook maximaal ergonomisch comfortabel zijn. Daar slagen ze bij Intertime telkens weer in.

Uitstekend vakmanschap, mooi ontwerp

Intertime meubels zijn gemaakt in Zwitserland, van A tot Z. Het onvergelijkbare ‘innerlijke leven’ van ons meubilair is het resultaat van de jarenlange ervaring van Intertime in ontwerp, vakmanschap en ergonomisch perfecte constructie. Intertime combineert deze expertise met compromisloze eisen in materiaalkwaliteit: we werken alleen met de beste materialen die beschikbaar zijn op de markt. Het resultaat is zitplaatsen met eersteklas vakmanschap en tijdloos mooie ontwerpen. De lange levensduur ervan wordt onderstreept door de 5-jarige garantie van Intertime.

Anatomisch perfecte meubels en volledig aanpasbaar

Hoe u ook wilt zitten of liggen op uw bank of stoel, Intertime biedt verschillende intelligente comfortabele zit- en ligstanden. Zowel in hoogte en diepte kunnen de zitmeubels worden aangepast. Handmatig of elektrisch.

Nog steeds met de hand gemaakt

Elk stuk Intertime meubels wordt stap voor stap vervaardigd door ervaren specialisten in Endingen, met inbegrip van het snijden en naaien van de stoffering, alsook het bedekken, naaien en stofferen van de stoelen en banken. De productie van elk afzonderlijk meubel vereist nog steeds een aantal stappen die met de hand worden uitgevoerd. Wel met de steun van de state-of-the art technologie.

Intertime – Zwitsers familiebedrijf

Als een Zwitsers familiebedrijf in de tweede generatie heeft Intertime al decennia anatomisch perfect meubilair ontwikkeld met een verscheidenheid aan functies. Bij conceptfase van nieuwe producten vertrouwen onze ontwikkelaars altijd op de laatste ergonomische bevindingen.

Naast extra functies en aanpassingsopties hebben de constructie en montage van de bekleding een aanzienlijke invloed op de zit kwaliteit. De zitplaatsen van Intertime’s meubels zijn gebouwd uit een combinatie van verschillende kwaliteiten schuim. Speciale golvende veren van staal worden gebruikt voor de veerschorsing, omdat de ondersteuningseigenschappen zeer stabiel zijn, zelfs na jaren van gebruik. Koudschuim van topkwaliteit wordt gebruikt voor als vulling. Het resultaat: merkbaar betere zit kwaliteit.